Fleurtibo B.V. Lisse -Holland  -  K.v.K. nr. 59479353  -  BTW nr. NL 85.35.13.922 B01

Webdesign by Snowbear 2016 Copyright

Home Over Bergo Bergo Nieuws Toepassingen Installatie Contact
Welkom bij bergoflooring.nl    Wereldleider in multifunctionele vloertegels

NIEUW! Bergo ECO Unique


Bergo Flooring als een ECO vriendelijk bedrijf.

Bergo neemt nog een stap met hun ECO producten door de invoering van de mooie BERGO ECO Unique, een vloer gemaakt van 100 % gerecycled polypropyleen-composiet en in zes aantrekkelijke kleuren . Na jaren van onderzoek is Bergo Flooring samen met exclusieve leveranciers erin geslaagd om een ​​gerecycled materiaal met hetzelfde hoge kwaliteitsniveau als voor hun normale bereik van samengestelde vloeren te ontwikkelen. Het nieuwe materiaal is geen compromis betreffende de unieke multifunctionele eigenschappen die Bergo te bieden heeft. Alle producten binnen de ECO - serie zijn gemaakt van 100 % gerecycled materiaal en kan steeds opnieuw worden gerecycled . Om de vloer te plaatsen heeft men geen lijm of speciale tools nodig. Het kan in elke denkbare milieu en klimaat worden geïnstalleerd en functioneert zowel binnen als buiten.


Het gebruik van Bergo vloertegels lost veel problemen, zoals installaties op vochtige oppervlakken , gebarsten / oneffen ondergronden en versleten houten draagvloeren.


Bergo Flooring introduceerde het concept , PURE - de ECO vloer , nu genaamd " ECO ROYAL ", tijdens de sport en recreatie beurs, FSB Keulen Duitsland.  ECO TENNIS werd gelanceerd en ook de Bergo ECO MULTISPORT. De creatieve ontwikkeling van Bergo heeft geleid tot resultaten. Bergo is genomineerd / finalist " meest innovatieve product" tijdens de werelds grootste vloeren tentoonstelling, Domotex Hannover. Bergo concludeert; bij het kopen van een van onze ECO producten, neem je deel aan onze ecologische visie en helpt men de wereld om de bergen afval te verminderen . Wij noemen het gewoon - “De weg naar een betere wereld”.