Fleurtibo B.V. Lisse -Holland  -  K.v.K. nr. 59479353  -  BTW nr. NL 85.35.13.922 B01

Webdesign by Snowbear 2016 Copyright

Home Over Bergo Bergo Nieuws Toepassingen Installatie Contact
Welkom bij bergoflooring.nl    Wereldleider in multifunctionele vloertegels

Bergo Flooring heeft een nieuwe stap gemaakt voor haar inzet in het milieu. Op deze manier zal Bergo Flooring bijdragen tot het verminderen van de afval bergen en zetten deze bijdrage voort door de introductie van ons nieuwste product-serie, PURE - de ECO vloer.


Tijdens de International Trade Fair te Keulen, heeft Bergo Flooring onze tennis vloeren ECO-Tennis gelanceerd, bestaande uit 100% gerecycled materiaal. Leverbaar in twee nieuwe aantrekkelijke kleuren genaamd, Soft Green en Blue Sea.


Na jaren van ontwikkeling met toonaangevende recycling bedrijven, zijn we erin geslaagd in het produceren van een materiaal dat dezelfde hoge kwaliteit heeft als onze andere multifunctionele vloertegels, en die ook worden geproduceerd in vele aantrekkelijke heldere kleuren, wat ons uniek maakt.


Onze vloer is 100% recyclebaar, en ook weer recyclebaar in de volgende stap, en in de volgende, en kan uiteindelijk worden gebruikt in installaties voor stadsverwarming voor het opwarmen van onze huizen, zonder het milieu schadelijke emissies toe te dienen.

Any Surface

Any Problem

AnywhereOne Solution

NIEUW ! BERGO ECO TENNIS

NIEUW


100% recycling